Jubilació de la Montse Terradas

Montse Terradas

Benvolguda Comunitat Educativa:

Aprofito l’oportunitat que em brinda la direcció del centre per poder comunicar-me amb tots vosaltres.

Teniu la sort de formar part d’un Centre que jo estimo molt.

Durant aquests anys, ja ho he dit diverses vegades, jo he crescut, he madurat entre vosaltres i  m’he fet gran. Crec que he après i he rebut més, del que jo hagi pogut donar i ensenyar.

 Va arribar el moment de dir “adéu “ a la que va ser la meva segona casa durant més de 39 anys, i he començat una nova etapa. Deixar d’ensenyar era un fet que m’impressionava força; la sensibilitat i la qualitat humana, l’agraïment, expressat sovint només amb la mirada per les persones del claustre i les que no hi eren però formaven una part molt important de la comunitat educativa del Centre, em van donar molta força per seguir sempre endavant il·lusionant-me a fer la feina el millor que sabia. Vaig cometre molts errors, però quasi sempre en vaig aprendre d’ells. Vosaltres, i també els alumnes, vàreu ser els meus grans  mestres. Rebeu tots i cadascun el meu més profund agraïment.

L’última setmana va estar plena d’emocions i de satisfaccions a nivell personal .

Recordo com un somni l’Eucaristia. Vaig entendre perfectament què volia dir “ comunió”. Després, tota la festa. Moltes i moltes gràcies. Em va servir per poder  parlar i fer-vos un petó ple d’estimació a cadascú dels  que hi  éreu presents.

Abans de començar aquesta nova etapa de la meva vida , vaig passar per moments de molts dubtes, car  sempre em fa respecte començar alguna cosa nova.

Segueixo pensant que els educadors i / o professors de l’escola sou molt vocacionals. Moltes felicitats i endavant. Treballeu amb il·lusió i bon humor, transmetent  uns valors positius que ajuden a créixer i madurar els alumnes. No us desanimeu, que tot serveix. I penseu que les equivocacions també ensenyen molt i ajuden a millorar.

Quan trobo exalumnes a diferents llocs   que ja treballen, i són mares o pares de família, només tenen paraules d’agraïment cap al nostre Centre. Això és un bon estímul.

Sols tinc paraules d’agraïment cap a vosaltres; titularitat, companys, companyes, alumnes.

Tot i ser “novella “, estic feliç i contenta. La jubilació em serveix per descansar, anar més relaxada, contemplar millor el món , però també per descobrir i entusiasmar-me amb noves coses que no havia tingut temps ni oportunitat de descobrir. Intento portar a  terme aquelles coses que havia anat escrivint en una “llista per quan em jubili “: dedicar-me al jardí, més implicació en voluntariat,  cuidar-me , mimar-me, buscar temps de silenci, escoltar música,  participo en les A.U.G.G. ( aules universitàries per a gent gran), faig  labors, camino , dedico més temps als amics ,algun viatge  i, sobretot més dedicació a la família que és el major tresor que tinc. Jugo, ballo, canto i parlo molt amb els néts, quina meravella. Sóc una privilegiada

Tot i així, encara és ara que algun dia somio en presentar  les programacions, no arribo a temps, informes etc… suposo que ho aniré superant.

Els records floreixen en mil anècdotes ,records, vivències, sentiments que encara ara m’emocionen.

Bé, estic aprenent a gaudir de la vida, d’aquesta professió que es diu jubilació, amb joia i entusiasme.

Molt bon curs per a tots i que el bon humor i les rialles no hi faltin en les vostres vides.

Una forta abraçada. Us estimo.

Montse Terradas

Octubre 2015

Carta Montse Terradas

x
Sol·licita Informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per informar-te de la nostra oferta formativa:

*Nom
*Cognoms
*Email
Telèfon
*Estudis que t'interessen
*Assumpte

Ús de cookies

Aques lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència d'usuario. Si continua navegant està aceptant les condicions de les mencionades cookies i la aceptació de la nuestre política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies