Exalumnes: Rosario González

Exalumnes: Rosario González del centre López Vicuña

Va estudiar amb nosaltres GES (Graduat en Educació Secundària per adults) i després CAI (CFGM de Cures Auxliars d’Infermeria).

Hola!, sóc Rosario González i voldria resumir la meva experiència i pas pel Centre López Vicuña.

Com moltes persones de la meva generació, (fa uns quants anys), no vaig poder estudiar en el moment que tocava .

La meva il·lusió era treure el títol d’auxiliar d’infermeria , però com que no tenia els estudis previs, primer havia de fer el GES (Graduat en Educació Secundària). Al principi, he de ser sincera, em va tocar una mica la moral haver de perdre un any fent aquest curs que no tenia ni idea de què era…

Vaig començar el curs amb molta il·lusió, ja que per fi anava a complir meva il·lusió, jo vaig posar de la meva part, però què dir d’aquells professors tan fantàstics que em van tocar, llegiu: Sergi, Toni, Dolors, Tere i segur que em deixo algun…

Vaig acabar el curs havent-ho passat molt bé, els companys de classe, tots tan joves com els meus fills, em van acollir com una més i jo a algun li feia de mare.

Ja tenia la porta oberta per poder seguir estudiant; el GES va ser un curs que em va servir per desoxidar el meu cap, i vaig començar el següent curs CAI (Cures Auxiliars d’Infermeria).  També va ser un curs molt bonic, amb professors també molt entregats, però aquí ja hi havia alumnes de la meva edat, i vam fer un grup d’amics que encara continua.

Vaig acabar el curs, vaig fer pràctiques a la Clínica del Remei, i ja li havia agafat el gust a aprendre, a estudiar, per tant ara que ja tenia el camí lliure, doncs a seguir…

El passat dia 20, em vaig passar per l’escola a recollir les meves flamants títols, i era un gran dia per a mi, havien sortit les notes de la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25. I jo havia aprovat.

Qui m’anava a dir a mi això quan vaig començar el GES? Ara m’adono que aquell curs que semblava insignificant, m’havia obert un món de formació cultural que no té fi…

Escric tot això, en primer lloc per agrair a l’escola el seu bon ambient, i en segon per si el meu testimoni serveix a algú per dir: mai és tard per estudiar si es tenen ganes.

Espero no haver avorrit molt, i una abraçada molt forta a tot el personal del Centre López Vicuña.

Signat: Rosario.

x
Sol·licita Informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per informar-te de la nostra oferta formativa:

*Nom
*Cognoms
*Email
Telèfon
*Estudis que t'interessen
*Assumpte

Ús de cookies

Aques lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència d'usuario. Si continua navegant està aceptant les condicions de les mencionades cookies i la aceptació de la nuestre política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies