Exalumnes: Carme Gago_Els somnis no tenen edat

Va estudiar amb nosaltres el CFGM en Cures d’Auxiliar Infermeria  el curs 2014-2015.

Els somnis no tenen edat i mai és massa tard per fer-los realitat.

A tots, alguna vegada ens ha rondat pel cap algun projecte que ens hauria agradat dur a terme. Sovint aquests projectes els hem desatès per manca de temps, diners o per por a iniciar un camí incert que s’allunya de la còmoda quotidianitat en la qual ens troben immersos.
De vegades cal replantejar-se la vida, cadascú té els seus motius per fer-ho o no fer-ho… Tots són lícits, però arribat el cas… Paga la pena intentar-ho!

Sóc de les que pensa que quan es tanca una porta se n’obre una altra, però mai no haguera pogut imaginar que el futur em regalaria moments com els que vaig viure el curs passat i els que estic vivint actualment.

Un setembre vaig travessar la porta de l’escola il·lusionada, però a l’hora amb una certa por per si m’hauria equivocat fent aquell pas. Els meus dubtes es van esvair ben aviat en sentir-me acollida i ajudada des del minut zero per tot i tothom que forma l’escola.

El grup-classe d’allò més “original”, companys de totes les edats, des de  18 anys els més joves fins a 58 els més madurs… Ni en els millors temps de la meva vida estudiantil havia gaudit tant!

Però el millor encara estava per arribar i en iniciar les pràctiques… Allò de què “la realitat supera la ficció” va succeir. Vaig tenir la sort d’anar a parar al mig d’un grup de grans professionals i encara millors persones que des del primer moment em van fer sentir com un membre més de l’equip i no com una estudiant en pràctiques.

Avui tot aquest col·lectiu de professionals són els meus companys de feina. Tot ha succeït tan ràpidament que de vegades m’he de fer un pessic per autoconvèncer-me de què no estic somniant. Tinc molt més del que mai hagués pogut imaginar!

Del meu pas per l’escola guardo els millors records de la meva vida, persones que van apostar per mi i a les que dec tot el que avui tinc i amistats que perllongaran per sempre.

Si tens un somni,  no li giris l’esquena, tindràs un objectiu per assolir i de tu dependrà que es faci realitat. La felicitat és una barreja de somnis i realitats.

Carme Gago

Tècnica TCAI 2014-2015

x
Sol·licita Informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per informar-te de la nostra oferta formativa:

*Nom
*Cognoms
*Email
Telèfon
*Estudis que t'interessen
*Assumpte

Ús de cookies

Aques lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència d'usuario. Si continua navegant està aceptant les condicions de les mencionades cookies i la aceptació de la nuestre política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies