Exalumnes: Beatriz Silva

Ex-alumne Educació Infantil Beatriz Silva

Va estudiar amb nosaltres el CFGS en Educació Infantil  el curs 2012-2014.

«… perquè jo vull ser mestre, perquè crec en l’educació…»

 

Ex-alumne Educació Infantil Beatriz SilvaBenvolguts futurs mestres i tècnics infantils,

Em presento, jo em dic Beatriz Silva Feliu i vaig cursar el Grau Superior d’Educació Infantil, tot just el vaig acabar l’any passat, el 2014. Vaig cursar aquest CFGS, perquè sempre he somiat arribar a ser una bona i admirable mestra, possiblement aquesta afició bé de voler ajudar als altres, d’orientar-los i ensenyar-los i sobretot formar-los per a la vida.

Aquesta escola, el Centre Lòpez Vicuña és per mi l’escola que m’he marcat més com a persona, ha sigut una de les experiències més importants i gratificants de la meva vida.

Però no tot són roses i violes, us estareu preguntant; però vas haver de treballar molt en aquest CFGS? Doncs sí, havia de treballar molt constantment per poder aprendre, créixer i formar-me en la meva futura vocació. És a dir, tot aquest aprenentatge em va canviar la vida, i gràcies a la família, als professors, als amics/companys i a l’escola sóc com sóc avui en dia, en el present.

Després d’acabar aquest CFGS, vaig decidir continuar estudiant i ara actualment estudio el Grau d’Educació Primària a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, a la Universitat de Ramon Llull, la “Blanquerna”.

Jo estudio el Grau d’Educació Primària perquè jo vull ser mestre, perquè crec en l’educació, perquè vull poder formar part de l’aprenentatge d’un infant i perquè m’agradaria poder motivar aquells alumnes que necessiten una petita empenta. És a dir, si he d’ensenyar els meus alumnes, ho faré pensant en el seu futur, els he de demostrar que si jo puc realitzar qualsevol cosa, ells també poden, els he de motivar incitar-los a l’acte educatiu. Jo no vull ser mestre per les vacances (no són tantes com la gent pensa), pel sou (cada vegada és més baix), per la tranquil·litat de ser funcionari (quant fa que no hi ha oposicions?), ni per la facilitat de la carrera (no tot és pintar i retallar).

Jo estic estudiant com he d´ensenyar i quins mètodes hauré de seguir i el que m´impacta és que a més de saber i anar ampliant el meu coneixement, és saber que aquests processos són actuals i reals i que ho estic vivint i contemplant dia a dia, que ara ja puc aportar les meves opinions per fer-ne un món millor perquè sé de què tracta, com he d´ensenyar, de quina manera, com he de motivar els meus alumnes així com els he d´avaluar. Per això i gràcies això posseeixo un entusiasme que em porta a desitjar anar més enllà de tota circumstància, sóc una persona optimista apassionada i crec que arribaré a ensenyar fins i tot allò que no s’ensenya.

Ara penseu i reflexioneu sobre aquella persona que us va ajudar a ser qui sou actualment, perquè la majoria dels casos sol ser un mestre/professor.

Seguiré caminant, seguiré aprenent en aquest llarg camí cap a l’aprenentatge, no és un adéu, és un fins aviat…

Beatriz Silva Feliu

x
Sol·licita Informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per informar-te de la nostra oferta formativa:

*Nom
*Cognoms
*Email
Telèfon
*Estudis que t'interessen
*Assumpte

Ús de cookies

Aques lloc web utilitza cookies per que vostè tingui una millor experiència d'usuario. Si continua navegant està aceptant les condicions de les mencionades cookies i la aceptació de la nuestre política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies